|
|
Lån  


 
Design skal passe til bygningerne
Før man vælger hvilken altan man vil have, så bør man som der første kigge på den bygning den skal sidde på. En ny altan bør være tro mod bygningens arkitektur og æstetik.

Let konstruktion
Altanen bør monteres uden synlige konstruktioner. Altaner med synlige konstruktioner er ofte sværere at få tilladelse til, da konstruktionerne hurtigt bliver meget dominerende.

Hvis altanen er et vindudsat sted, kan det være en god id at sætte glas på begge sider af altanen, og måske også på fronten, så vinden ikke generer for meget.

Overvej, hvilken vej altandøren skal åbne. Åbner den ud på altanen, kan den tage meget plads på selve altanen.

Vær opmærksom på om det er nødvendigt med duesikring
Du skal være opmærksom på, at altanerne kan stjæle en hel del lys fra den underliggende lejlighed. Så du skal sørge for at informere din overbo om, at det er et dyrt og dårligt projekt.

Hvilken retning har altanen
Solorientering, vindforhold, udsigt og størrelse kan være nogle afgørende faktorer for en vellykket altan. Hvis du har brug for en altan med sol, så bør du selvfølgelig sikre dig at den har mulighed for at få sol, på det tidspunkt hvor du normalt vil bruge din altan.Altan AltanerInformation på sider:

Kampagnetilbud - Anvendelse af grill på altaner - Bolig ting - Gode råd når man har altan - Byggeri - Gode råd hvis du skal bygge altan - Altaner - Du er her: Altanen - Altanen - Altan Altaner